Big Bag​

​Den kendes af nogle som flexible intermediate bulk container, men i daglig tale er den nok bedre kendt som en big bag.

En big bag til affald, grus med mere er en stor nylonsæk med hank i hver side, der typisk er velegnet til at indeholde og transportere grus, jord, sten, træflis, sand og lignende materialer.

En big bag til grus er smart, da det ikke blot er en almindelig sæk. Den kan således betjenes af eksempelvis en kran, hvorfor den er velegnet til at blive løftet indover en hæk eller lignende. Dertil kommer, at den er særdeles robust, og den kan således indeholde mange kilo materialer.

Big bag til affald, grus og andet

Hvad end du måtte have brugt din big bag til grus, affald, sand eller noget helt tredje, kan den stadig bruges efterfølgende. Således kan du eksempelvis bruge en big bag til affald, for eksempel haveaffald, byggeaffald, brokker, fliser eller lignende. Dertil kommer, at du har mulighed for at få hentet din big bag af vores kranbil til en aftalt pris. På den måde kan man være lidt dristig og sige, du både får i pose og i sæk med en big bag til grus og affald.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en big bag til affald på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.

Vi dækker København og det øvrige Sjælland.

Nyheder​

Vi har fået ny hjemmeside
06-11-2017
Vi har fået ny hjemmeside, som er lavet i samarbejde med Danaweb A/S.
Læs hele nyheden

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt