Big Bag​

​Den kendes af nogle som flexible intermediate bulk container, men i daglig tale er den nok bedre kendt som en big bag.

En big bag til affald, grus med mere er en stor nylonsæk med hank i hver side, der typisk er velegnet til at indeholde og transportere grus, jord, sten, træflis, sand og lignende materialer.

En big bag til grus er smart, da det ikke blot er en almindelig sæk. Den kan således betjenes af eksempelvis en kran, hvorfor den er velegnet til at blive løftet indover en hæk eller lignende. Dertil kommer, at den er særdeles robust, og den kan således indeholde mange kilo materialer.

Big bag til affald, grus og andet

Hvad end du måtte have brugt din big bag til grus, affald, sand eller noget helt tredje, kan den stadig bruges efterfølgende. Således kan du eksempelvis bruge en big bag til affald, for eksempel haveaffald, byggeaffald, brokker, fliser eller lignende. Dertil kommer, at du har mulighed for at få hentet din big bag af vores kranbil til en aftalt pris. På den måde kan man være lidt dristig og sige, du både får i pose og i sæk med en big bag til grus og affald.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en big bag til affald på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.

Vi dækker København og det øvrige Sjælland.

Nyheder​

Ballerup Kræmmerfestival 2019
17-07-2019
Vi lufter det nyeste skud i Vognparken på weekendens Truck Show på Ballerup Kræmmerfestival. Det starter fredag d. 19/7 og slutter først søndag d. 21/7. Vi kommer med 4 Lastbiler og vi glæder os til at se jer. Vel Mødt :)
Læs hele nyheden
Show Trucks 2019, Herning.
18-03-2019
Ses vi på Transport Messen 2019 i Herning d. 21-23/3-19?
Læs hele nyheden

stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt