Vognmand med døgnservice

Vi kører for alle kundetyper, dag og nat. Har du brug for akut vognmandsservice, så kontakt os døgnet rundt.

Omfattende vognpark

​​​​Vi har maskinerne til at løfte enhver opgave inden for vognmandsservice. Indhent et tilbud i dag.

30 års erfaring som vognmand

​​Preben O. Nielsen har været i branchen siden 1989 og er i dag et erfarent firma med dygtige chauffører.

Big bags til grus, affald og mange andre formål

Har du brug for at få leveret grus i store mængder, eller har du en masse affald, som du godt kunne tænke dig at komme af med på en nem måde? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Preben O. Nielsen i Ballerup tilbyder vi blandt andet levering og afhentning af big bags til forskellige formål. Det kan for eksempel være, at du skal bruge en big bag til affald eller grus. Vi kommer gerne og både leverer og afhenter din big bag, uanset om du er privatperson eller virksomhed i København eller omegn eller et andet sted på Sjælland.

Hvad er en big bag?

Den kendes af nogle som en flexible intermediate bulk container, men i daglig tale er den formentlig bedre kendt som en big bag eller en junkbag. En big bag til grus, affald, jord, sand og lignende er en stor sæk i nylon med en hank i hver side.

Big bags findes i rigtig mange forskellige former og størrelser, og de bliver hovedsageligt brugt til at opbevare og transportere grus, jord, sten, skærver, træflis, sand og andre lignende materialer, netop fordi de kan indeholde så store mængder ad gangen. De er ofte at finde hos private husejere, der skal til at lægge ny indkørsel, eller som er i gang med at etablere nye havebede og derfor har bestilt en stor pose med jord. Det er dog heller ikke unormalt at se dem ved byggepladser, eller når forskellige håndværkervirksomheder er i gang med at arbejde.

Hvad er fordelene ved en big bag til grus eller affald?

En bigbag til grus eller affald er smart, da det ikke blot er en helt almindelig sæk. Den er meget holdbar og kan dermed holde til de store mængder af tunge materialer, der oftest fyldes i sækken. Den er derfor rigtig god til dig, hvis du skal bruge store mængder af grus, sand, jord eller andet i stedet for at købe mange små poser.

Den er også meget velegnet at bruge til haveaffald, da der kan være rigtigt meget affald i den store big bag pose, og du kan dermed samle alt dit affald ét sted. Det er noget, som mange i løbet af de seneste år har fået øjnene op for, både private boligejere, men i særdeleshed også virksomheder i form af entreprenør- og håndværkerfirmaer. Det kan som regel godt være svært at komme til med en container eller en trailer i de større byer, og her kan en big bag til affald være et rigtigt godt alternativ.

Den kan desuden betjenes af for eksempel en kran, hvorfor den er særligt velegnet til at blive løftet ind over en hæk eller lignende. Dertil kommer, at den er særdeles robust, og den kan derfor indeholde mange kilo materialer.

​Uanset om du skal bruge en big bag til affald, grus, sand eller noget helt fjerde, så kan den også sagtens bruges efterfølgende til andre formål. Du kan for eksempel bruge din big bag til haveaffald, byggeaffald, murbrokker, fliser og lignende.​

Levering og afhentning af din big bag til affald eller grus

Hos os har du ikke kun mulighed for at få leveret en big bag til grus, affald eller lignende. Vi kommer også gerne med vores kranbil og henter din big bag igen til en i forvejen aftalt pris. På den måde kan man være lidt dristig og sige, at du både får i pose og sæk med en big bag til affald og grus hos os.

Vi har mere end 30 års erfaring i branchen

Vi er et moderne vognmandsfirma med en omfattende vognpark, og vi har mere end 30 års erfaring i branchen. Vores vognmænd har alle mange års erfaring, og de er meget omhyggelige. Samtidig sørger de for at levere en god service, da det absolut vigtigste for os er, at du får en god oplevelse, når du bruger os til din transportopgave.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på din opgave

Der er meget stor forskel på de enkelte kunders behov, og derfor er vi meget fleksible, så du har mulighed for at få lige præcis den løsning, som passer til dig og dine behov, hvad enten du skal have hentet dit haveaffald eller leveret en big bag med grus.

Har du en konkret opgave, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om de forskellige muligheder, og så vi kan aftale en pris på lige netop den løsning, der passer til dig. Vi står klar med både rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud på enhver type opgave.

Du kan enten ringe til os på telefon 44 97 43 18, eller du kan skrive til vores e-mail salg@prebenonielsen.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os med din vognmandsopgave allerede i dag!

Så kvitterer vi med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Indhent et uforpligtende tilbud​

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen eller e-mailen.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Preben O. Nielsen

Hjorteengen 2, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 12484100

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4497 4318

mail-color_alt salg@prebenonielsen.dk

Bestil service døgnet rundt.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hver dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook