Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Big bag til grus, affald og meget mere

​Den kendes af nogle som flexible intermediate bulk container, men i daglig tale er den nok bedre kendt som en big bag.

En big bag til affald, grus med mere er en stor nylonsæk med hank i hver side, der typisk er velegnet til at indeholde og transportere grus, jord, sten, træflis, sand og lignende materialer.

En big bag til grus er smart, da det ikke blot er en almindelig sæk. Den kan således betjenes af eksempelvis en kran, hvorfor den er velegnet til at blive løftet indover en hæk eller lignende. Dertil kommer, at den er særdeles robust, og den kan således indeholde mange kilo materialer.

Big bag til affald, grus og andet

Hvad end du måtte have brugt din big bag til grus, affald, sand eller noget helt tredje, kan den stadig bruges efterfølgende. Således kan du eksempelvis bruge en big bag til affald, for eksempel haveaffald, byggeaffald, brokker, fliser eller lignende. Dertil kommer, at du har mulighed for at få hentet din big bag af vores kranbil til en aftalt pris. På den måde kan man være lidt dristig og sige, du både får i pose og i sæk med en big bag til grus og affald.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en big bag til affald på telefon 44974318 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.

Vi dækker København og det øvrige Sjælland.

​Du er altid meget velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål til kørsel eller priser.

Preben O. Nielsen A/S

Hjorteengen 2

2750 Ballerup

Telefon: 44 97 43 18

E-mail: salg@prebenonielsen.dk

CVR: 12484100

​Vurderet 4.3 / 5 stjerner på baggrund af 11 anmeldelser på Facebook

​Preben O. Nielsen A/S   ∙  Hjorteengen 2, 2750 Ballerup   ∙   Telefon: 44 97 43 18   ∙  CVR: 12484100