Fejemaskiner​

​Vognmandsfirmaet Preben O. Nielsen har stor erfaring med fejearbejde med en fejemaskine. I vores vognpark har vi fire fejemaskiner, der kan klare alle opgavetyper lige fra mindre private veje til hele havneområder.

Vi fejer både for private, erhverv, kommuner, institutioner og andre offentlige aktører. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor, da vi har en fejemaskine til alle opgaver, så kontakt os gerne for at høre mere om din fejeopgave. Udover fejemaskiner tilbyder  vi også krankørsel til gode priser. 

Fast kundekreds

Vi servicerer kunder over det meste af Sjælland og har en fast kundekreds omkring Gentofte, Ballerup og København. Vores chauffører til fejemaskine har gennem mange års arbejde oparbejdet stor rutine og erfaring – ud over at have styr på en fejemaskine, har de også sans for kundeservice.

Netop kundeservice er et nøgleord hos vognmandsfirmaet Preben O. Nielsen. Vi yder god service ved at skabe en løbende dialog med kunden, så længe arbejdet står på, og ved altid at overholde aftaler.

Kontakt os hvis du skal bruge en fejemaskine

For nærmere information om fejning og anvendelse af en fejemaskine er du mere end velkommen til at kontakte vognmandsforretningen på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.

Vi står altid til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud på din fejeopgave, og med vores moderne fejemaskine er du garanteret en effektiv løsning.

Model:

Volvo FM

300

Årgang:

2009​

Flak:

Euro 5

CTR Partilkelfilter:

Nej

Fejning:

Højre

Andet:

Ekstra 

vandtank 

1300 liter

Højtryksspul

Model:

Boschung

Årgang:

2007

Katalysator:

Ja

Fejning:

Højre + venstre 

Spul:

Nej

Vægt:

2,7 ton

Lasteevne:

2,3 ton

Højde:

2,30 m

Bredde:

1,85 m

Model:

Ravo 5 –series

Årgang:

2011

Katalysator:

Ja

Fejning:

Højre og venstre

Spul:

Nej

Vægt:

4.9 ton

Lasteevne:

7 ton

Højde:

2,65 m

Bredde:

2,20 m​

Nyheder​

Ballerup Kræmmerfestival 2019
17-07-2019
Vi lufter det nyeste skud i Vognparken på weekendens Truck Show på Ballerup Kræmmerfestival. Det starter fredag d. 19/7 og slutter først søndag d. 21/7. Vi kommer med 4 Lastbiler og vi glæder os til at se jer. Vel Mødt :)
Læs hele nyheden
Show Trucks 2019, Herning.
18-03-2019
Ses vi på Transport Messen 2019 i Herning d. 21-23/3-19?
Læs hele nyheden

stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt