​Krankørsel med en kran til ethvert formål

​Skal du bruge en kranvogn til din vognmandsopgave, så er du kommet til det rette firma. Hos Preben O. Nielsen tilbyder vi nemlig professionel krankørsel for både privatpersoner og virksomheder. Vi holder selv til i Ballerup, men vi tilbyder også vores kranservice for kunder i hele København-området samt på resten af Sjælland. Skal vi også hjælpe dig?

Vi er et moderne vognmandsfirma, der har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Det betyder blandt andet, at vi har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring, der skal til for at kunne løse enhver form for krankørsel på sikker og forsvarlig vis.

Stor vognpark med kranbiler

Vi har en omfattende vognpark på i alt 15 biler, hvoraf over halvdelen af dem er med kran. De har forskellige størrelser og har dermed også forskellige lasteevner samt løfteevner. Du kan derfor være sikker på, at vi har lige netop den kran, der er brug for til lige netop dit behov for krankørsel.

Vi tilbyder mange forskellige typer krankørsel

Krankørsel er et begreb, der kan dække over mange forskellige opgaver.

Det kan for eksempel være, at du har brug for at få løftet en tung big bag ind over din hæk, så du kan få leveret dit grus til indkørslen.

Det kan også være, at du har en stor big bag fyldt med forskellige former for affald, for eksempel byggeaffald eller haveaffald, som du har brug for at få hentet med vores mobilkran.

En af de helt store fordele ved at benytte sig af krankørsel er, at du slipper for at få ødelagt jorden af tunge maskiner, der skal ind på din grund for at levere forskellige typer materialer. Med vores kranbiler kan vi klare opgaven ude fra vejen af. Udover krankørsel tilbyder vi blandt andet også fejemaskiner og leje af container

Kontakt os og hør mere om vores krantransport

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke opgave vi kan hjælpe dig med at løse, eller har du nogle spørgsmål omkring vores krankørsel, hører vi meget gerne fra dig. Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få en pris på, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.​​

Nyheder​

Ballerup Kræmmerfestival 2019
17-07-2019
Vi lufter det nyeste skud i Vognparken på weekendens Truck Show på Ballerup Kræmmerfestival. Det starter fredag d. 19/7 og slutter først søndag d. 21/7. Vi kommer med 4 Lastbiler og vi glæder os til at se jer. Vel Mødt :)
Læs hele nyheden
Show Trucks 2019, Herning.
18-03-2019
Ses vi på Transport Messen 2019 i Herning d. 21-23/3-19?
Læs hele nyheden

stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt