Vognmand med døgnservice

Vi kører for alle kundetyper, dag og nat. Har du brug for akut vognmandsservice, så kontakt os døgnet rundt.

Omfattende vognpark

​​​​Vi har maskinerne til at løfte enhver opgave inden for vognmandsservice. Indhent et tilbud i dag.

30 års erfaring som vognmand

​​Preben O. Nielsen har været i branchen siden 1989 og er i dag et erfarent firma med dygtige chauffører.

Hjælp til afhentning af affald tilbydes

Lad Preben O. Nielsen stå for din affaldstransport

Har du en stor mængde affald, som du som privatperson eller virksomhed skal skaffe dig af med, står vi hos Preben O. Nielsen klar til at hjælpe dig til attraktive priser. Vi er en moderne vognmandsforretning, der foruden vores almindelige vognmandsopgaver også tilbyder afhentning af affald.

Vi står derfor til rådighed for at hente og afskaffe dit affald, når du har behov for det. Vi holder selv til i Ballerup, men vi tilbyder affaldstransport i både København og omegn samt på resten af Sjælland.

Vi er godkendt affaldstransportør

Vi er godkendt affaldstransportør, og derfor kan vi også tilbyde forskellige løsninger på alle former for afhentning af affald, hvad enten der er tale om afhentning af haveaffald, byggeaffald eller noget helt tredje.

Som godkendt affaldstransportør har vi naturligvis alle de nødvendige certifikater og forsikringer.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi har samtidig også det rette udstyr og de rette maskiner til at kunne klare enhver opgave i forbindelse med affaldstransport. Det gælder, uanset om der er tale om større eller mindre læs, og uanset hvilken type affald der skal bortskaffes.

Affaldstransport - vælg mellem forskellige løsninger

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, når det kommer til afhentning af affald. Hvilken løsning der er den rette for dig, afhænger blandt andet af, hvor meget affald du skal af med, og hvilken type affald der er tale om. Du kan blandt andet få afhentet dit affald i en big bag, eller du kan leje en åben eller lukket container.

Mange byggepladser og haveforeninger benytter sig af at leje en af vores åbne eller lukkede containere, da de har den helt store fordel, at de kan rumme meget store mængder affald. En åben eller lukket container er også en rigtig stor fordel for dig, der har meget langt affald.

Har du meget blandet affald, som for eksempel både jord, sten, grus og haveaffald, kan det være en god ide at leje en åben container. Skal containeren placeres inde i byen, kan det dog være en fordel at vælge en lukket container, da den forhindrer, at affaldet bliver stjålet, ildspåsat eller vådt.

Vælger du at benytte dig af muligheden for at leje en enten åben eller lukket container, sørger vi for at sætte den lige der, hvor du ønsker det. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser lige fra 8 kubikmeter til 30 kubikmeter, og vi aftaler lejeperioden ud fra dine behov, så du kan leje containeren lige så længe, som du har behov for. Når du ikke skal bruge containeren længere, kommer vi og henter den og dit affald.

Vi udlejer også åbne og lukkede containere i forbindelse med affaldstransport

Har du en mindre mængde affald, eller er der ikke plads til at få leveret en container der, hvor du skal opbevare dit affald, så tilbyder vi også at afhente dit affald i en smart big bag. En big bag kan blandt andet bruges til opbevaring af grus, byggematerialer, jord, haveaffald og lignende, og de findes også i mange forskellige størrelser. Ligesom med containerne kommer vi og sætter din big bag der, hvor du har behov for at få den placeret, og vi kommer selvfølgelig også og henter den igen, når du har brug for professionel afhentning af affald.

Sortering af dit affald

Uanset hvilken af vores forskellige løsninger til håndtering af affald du vælger, så er det nødvendigt, at du på forhånd sætter dig ind i, hvordan lige netop dit affald skal sorteres. Der er nemlig stor forskel på, hvilke materialer der må ”blandes sammen”, og derfor kan du her se vores sorteringsvejledning, der er gældende pr. 01.01.2017.

Kontakt os og hør mere om vores affaldstransport

Har du nogle spørgsmål omkring sorteringen af dit affald, eller hvilken løsning du skal vælge til dit affald, så hører vi meget gerne fra dig, og det gælder selvfølgelig også, hvis du har brug for flere oplysninger i forbindelse med afhentning af dit affald, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på bortskaffelse af haveaffald, byggeaffald eller en helt tredje type affald.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får de rette løsninger, der dækker deres behov, og derfor står vi også gerne til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvilken løsning der er den rette for dig. Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud på den løsning, du har behov for, når det kommer til afhentning af affald.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os og fortælle om dine behov ved affaldstransport. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 44 97 43 18 eller ved at skrive til vores e-mail salg@prebenonielsen.dk. Du har dog også mulighed for at udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med den rette løsning til dig og en god pris.

Vi glæder os til at hjælpe med din affaldstransport! 

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os med din vognmandsopgave allerede i dag!

Så kvitterer vi med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Indhent et uforpligtende tilbud​

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen eller e-mailen.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Preben O. Nielsen

Hjorteengen 2, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 12484100

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4497 4318

mail-color_alt salg@prebenonielsen.dk

Bestil service døgnet rundt.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hver dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook