Vognmand med døgnservice

Vi kører for alle kundetyper, dag og nat. Har du brug for akut vognmandsservice, så kontakt os døgnet rundt.

Omfattende vognpark

​​​​Vi har maskinerne til at løfte enhver opgave inden for vognmandsservice. Indhent et tilbud i dag.

30 års erfaring som vognmand

​​Preben O. Nielsen har været i branchen siden 1989 og er i dag et erfarent firma med dygtige chauffører.

​Krankørsel med en kran til ethvert formål

​Lad Preben O. Nielsen klare alle dine løfteopgaver Skal du bruge en kranvogn til din vognmandsopgave, så er du kommet til det rette firma. Hos Preben O. Nielsen tilbyder vi nemlig professionel krankørsel for både privatpersoner og virksomheder. Vi holder selv til i Ballerup, men vi tilbyder også vores kranservice for kunder i hele København samt på resten af Sjælland. Skal vi også hjælpe dig?

Vi er et moderne vognmandsfirma, der har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Det betyder blandt andet, at vi har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring, der skal til for at kunne løse enhver form for krankørsel på sikker og forsvarlig vis.

Stor vognpark med kranbiler

Vi har en omfattende vognpark på i alt 15 biler, hvoraf over halvdelen af dem er med kran. De har forskellige størrelser og har dermed også forskellige lasteevner samt løfteevner. Du kan derfor være sikker på, at vi har lige netop den kranvogn, der er brug for til lige netop dit behov for krankørsel.

Vi tilbyder mange forskellige typer krankørsel. Krankørsel er et begreb, der kan dække over mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være, at du har brug for kranvogn til at få løftet en tung big bag ind over din hæk, så du kan få leveret dit grus til indkørslen.

Det kan også være, at du har en stor big bag fyldt med forskellige former for affald, for eksempel byggeaffald eller haveaffald, som du har brug for at få hentet med en kranvogn.

En af de helt store fordele ved at benytte sig af krankørsel er, at du slipper for at få ødelagt jorden af tunge maskiner, der skal ind på din grund for at levere forskellige typer materialer. Med vores kranvogn kan vi klare opgaven ude fra vejen af. Udover krankørsel tilbyder vi blandt andet også fejemaskiner og leje af container.

Lej en kranvogn og hør nærmere her

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan hjælpe dig med at løse, eller har du nogle spørgsmål omkring vores krankørsel, hører vi meget gerne fra dig. Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få en pris på, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk.​​

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os med din vognmandsopgave allerede i dag!

Så kvitterer vi med et godt tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Indhent et uforpligtende tilbud​

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen eller e-mailen.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Preben O. Nielsen

Hjorteengen 2, 2750 Ballerup

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 12484100

Kontaktoplysninger

phone-color +45 4497 4318

mail-color_alt salg@prebenonielsen.dk

Bestil service døgnet rundt.

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hver dage.

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser fra Facebook