Leje af container

Hos Preben O. Nielsen tilbyder vi leje af containere, og vi har både åbne og lukkede containere, der tjener forskellige formål. Vi har mange års erfaring inden for udlejning af containere, så du er sikret en professionel løsning.

Skal du renovere eller oprydde haven og hjemmet, eller står du over for at skulle afholde loppemarked, så kontakt os for leje af container til affaldet. Vores flakbiler læsser containere i alle størrelser, lige dér hvor du har brug for den, om det er i Ballerup, København eller andetsteds på Sjælland. Desuden er vi samtidig godkendte affaldstransportører, så vi står selvfølgelig også for at afskaffe containerens indhold, når den er fyldt. Kort sagt er det komplette løsninger inden for udlejning af container, vi tilbyder.

Udlejning af container - Åben eller lukket

Preben O. Nielsen udlejer både åbne og lukkede containere alt afhængig af dit behov, så vi kan tilbyde leje af container, der passer præcis til dig. Åbne containere er oplagte til blandet affald så som jord, grus, sten og haveaffald, mens lukkede containere er oplagte i byer. Ved leje af en lukket container forhindrer man affaldet i at blive stjålet, blive vådt eller ildspåsat. Læs mere om udlejning af container her:​

  • Udlejning af åbne containere - Klik her
  • Udlejning af lukkede containere - Klik her

Leje af container med fleksibilitet i København

Ved leje af container hos os er containertypen og lejeperioden helt og holdent op til dig som kunde. Vi leverer og afhenter containeren, når du har behov for det, uanset om det er i København eller et andet sted på Sjælland. Har du brug for en anden løsning, tilbyder vi også big bags og afhentning af affald

Kontakt os vedrørende udlejning af container på Sjælland

Så står du eksempelvis som anlægsgartner, tømrer, entreprenør eller privatperson og mangler en container til dit affald, så kontakt vognmandsfirmaet Preben O. Nielsen på telefon 44 97 43 18 eller e-mail salg@prebenonielsen.dk. Vi tilbyder professionel udlejning af containere.

Nyheder​

Ballerup Kræmmerfestival 2019
17-07-2019
Vi lufter det nyeste skud i Vognparken på weekendens Truck Show på Ballerup Kræmmerfestival. Det starter fredag d. 19/7 og slutter først søndag d. 21/7. Vi kommer med 4 Lastbiler og vi glæder os til at se jer. Vel Mødt :)
Læs hele nyheden
Show Trucks 2019, Herning.
18-03-2019
Ses vi på Transport Messen 2019 i Herning d. 21-23/3-19?
Læs hele nyheden

stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3stjerne (farve) 3

​Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 13 anmeldelser fra Facebook

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt