PERSONDATALOVEN

​Din sikkerhed er vigtigt for os!

Hos Preben O. Nielsen A/S har vi altid taget databeskyttelse alvorligt. Den 25. maj 2018 træder den nye Europæiske Persondataforordning, (Kaldet GDPR) i kraft. Vi vil derfor gerne give dig indsigt i, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Databeskyttelse:
Preben O. Nielsen A/S respekter alle sine kunders privatliv og behandler alle personoplysninger, i henhold til persondataloven.
Vi indsamler og behandler dine oplysninger, herunder navn, postadresse, e-mailadresse, telefon-, mobil- og faxnumre samt oplysninger om de købte produkter og services du har modtaget.
Dine oplysninger anvendes/behandles til følgende:
  • At sikre adgang til vores hjemmeside, herunder adgang til grusengros.dk
  • ​At behandle din online booking eller bestilling af produkter og services
(gælder bestilling via online booking, mail og telefon)
  • ​At kontakte dig vedrørende den service/ydelse, du har anmodet om
  • ​At håndtere bogholderiet, herunder fakturering, miljøregistrering mv.
Personoplysningerne registreres hos Preben O. Nielsen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
​Direktøren og de ansatte hos Preben O. Nielsen A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
​Den dataansvarlige hos Grusengros.dk og Prebenonielsen.dk er Preben O. Nielsen A/S.
​Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Preben O. Nielsen A/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
​Som registreret hos Preben O. Nielsen A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, som følge af Persondataloven.
Henvendelse i den forbindelse rettes til Preben O. Nielsen A/S via e-mail salg@prebenonielsen.dk

Brug af oplysninger til direkte markedsføring
Med dit samtykke kan Preben O. Nielsen A/S bruge de oplysninger, du har afgivet, til at sende dig tilbud, som Preben O. Nielsen mener, vil være interessant for dig. Du kan til enhver tid, tilbagekalde dit samtykke vedrørende modtagelse af yderligere information fra Preben O. Nielsen. Du har også ubetinget ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger til direkte markedsføring. Du kan til enhver tid udøve denne ret ved at kontakte os pr. post eller på e-mail adressen, der er angivet nedenstående.

Hvad betyder det for dig?
Du behøver ikke foretage dig noget og kan trygt stole på, at vi også efter den 25. maj 2018 vil passe lige så godt på dine data, som vi hele tiden har gjort.
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til salg@prebenonielsen.dk eller ringe på 44 97 43 18.

Note:
Preben O. Nielsen A/S omfatter websiderne Prebenonielsen.dk og Grusengros.dk

Nyheder​

Ballerup Kræmmerfestival 2019
17-07-2019
Vi lufter det nyeste skud i Vognparken på weekendens Truck Show på Ballerup Kræmmerfestival. Det starter fredag d. 19/7 og slutter først søndag d. 21/7. Vi kommer med 4 Lastbiler og vi glæder os til at se jer. Vel Mødt :)
Læs hele nyheden
Show Trucks 2019, Herning.
18-03-2019
Ses vi på Transport Messen 2019 i Herning d. 21-23/3-19?
Læs hele nyheden

Preben O. Nielsen A/S​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt